Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Železnice menjaju polaske

Kompanija ''Železnice Srbije'' saopštila je da će od danas promeniti režim saobraćaja četiri lokalna putnička voza na pruzi Subotica-Novi Sad-Beograd.

Dozvola za TIMS

Pokrajinski sekretar za obrazovanje dr Zoltan Jegeš uručio je juče dozvolu za rad dekanu Fakulteta za sport i turizam u Novom Sadu dr Zlatku Ahmetoviću radi ostvarivanja prvog, drugog i trećeg stepena akademskih studija.

Gradonačelnik dočekao ambasadore

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić organizovao je juče koktel u Svečanim salonima na Petrovaradinskoj tvrđavi za ambasadore država članica  Evropske Unije akreditovane u Srbiji i delegaciju EU koji su bili u zvaničnoj poseti Novom Sadu.

Otvaranje informatičke učionice

Član Gradskog veća zadužen za obrazovanje Milan Đukić svečano će danas otvoriti informatičku učionicu u Osnovnoj školi ''Dušan Radović'' u Vidovdanskom naselju.

Otvorena vrata u Bukovcu

Dom zdravlja ''Novi Sad'' sutra nastavlja kampanju ''Otvorena vrata'' u prostorijama Mesne zajednice Bukovac u Karađorđevoj 76.

Više cene ne disciplinuju vozače

Znatno više cene uklanjanja nepropisno parkiranih vozila, koje se primenjuju već četvrtu nedelju, nisu značajnije naterale vozače da automobile u većoj meri parkiraju na mestima dozvoljenim za to.